Nyhed

Den Sorte Skole: Det kan du forvente i aften i Tivoli

Dj-duoen afslutter Fredagsrock-sæsonen i Tivoli og afslører lidt om, hvad du kan forvente – og hvordan de arbejder på scenen

Den erfarne og meget roste dj-duo Den Sorte Skole alias Martin Højland og Simon Dokkedal giver i aften klokken 22 koncert på Plænen i Tivoli og giver dermed den sidste af årets Fredagsrock-koncerter.

I samarbejde med Tivoli TV kan GAFFA vise denne video, hvor Den Sorte Skoles en halvdel, Martin Højland, fortæller lidt om, hvad du kan forvente, og hvordan de arbejder på scenen, hvor de har gang i hundredevis af samples, som skal afvikles med stor præcision, hvis ikke det hele skal kikse.

I år spiller Den Sorte Skole få udvalgte koncerter, som tager udgangspunkt i deres seneste album, sidste års "Lektion III", der samplede musik fra de sidste mange årtier og fra hele verden, men tilsat nye numre og mere tempo og energi. Til koncerten i Tivoli har Den Sorte Skoles lysdesigner gjort særligt meget ud af lys og visuals, så den musikalske rejse forhåbentlig går op i en højere enhed med sceneshow og Tivolis farverige rammer.

"Vi er københavnere og er kommet i Tivoli, siden Mariehønen var det vildeste trip, så det er en stor ære for os at få lov til at lukke sæsonen. Det gør vi selvfølgelig noget ekstra stort ud af. Man kan forvente sig en frygtindgydende eventyrfortælling af lyd og lys og uden tvivl vores største koncert i år. Og så bliver det jo nok noget af det mest anderledes, Fredagsrock nogensinde har præsenteret," siger Den Sorte Skole blandt andet om Fredagsrock-finalen.


Se hele indslaget nedenfor.

ANNONCE