x

Det kan du forvente af Broken Twin live

Det kan du forvente af Broken Twin live

Den unge sangerinde og sangskriver Broken Twin alias Majke Voss Romme har for alvor fået luft under vingerne fra starten af 2014. Fra varslingen af debutalbummet "May" har roserne været mange – især fra det store udland, hvor The Guardian for eksempel har skrevet "alt, hvad den 25-årige rører ved forvandles til majestætisk bedrøvelige højder." GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez fulgte trop og tildelte albummet hele fem ud af seks stjerner under overskriften "Tyst magi, smukke sange og stor stemme".

Broken Twin er nu draget ud på en turné med et tremands m/k band, og i den forbindelse har vi stillet hele fem spørgsmål om koncerterne:

Hvordan er det gået i øvelokalet?

– Jeg synes, det er gået godt. Jeg har fået samlet et lille hold med nogle søde og dygtige mennesker. Tiden i øvelokalet har vi brugt på at justere vores live-sæt til den her tour, og jeg synes hele tiden, det bliver lidt bedre. Så jeg er meget glad.     

Hvad kan vi forvente af koncerten?

– Jeg ved ikke helt, hvad man kan forvente. Men jeg håber, at det bliver intenst, dynamisk og nærværende.

Hvad gør du, lige inden du går på scenen?

– Jeg plejer at sætte mig for mig selv et par minutter, så jeg lige glemmer, hvor jeg kom fra og kan fokusere på det, jeg skal. Og så plejer vi i bandet at mødes til et fælleskram, hvor vi "mmmmm'er" sammen. Det giver måske ikke så meget mening på skrift, men det gør det i praksis. Det er vel en form for "kampråb". Bare ikke et særligt håndboldagtigt et af slagsen.

Hvad står der på din forplejningsliste?

– Der står vist kun det, som står på de fleste forplejningslister: frugt, nødder, vand/øl, vin og den slags. Jeg mødte engang én, der havde postkort og frimærker på sin forplejningsliste. Det kunne jeg egentlig godt tænke mig at have på engang.

Hvad hører du i turbussen?

– Vi har ikke fået gang i det endnu, men på den sidste tour gik vi sammen to og to og lavede en slags tema-spillelister. "Love-listen" var en af favoritterne. Med Chet Baker, David Bowie, Björk og Beatles blandt andet. 

Broken Twin kan opleves i Studenterhuset i Aalborg 19. september, på Atlas i Aarhus 20. september og i Jazzhouse i København 21. september. Find billetter via GAFFA Live.

Varm op med Broken Twins "Glimpse of a Time":

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA