x

Toto til Frederikshavn

Toto til Frederikshavn

Amerikanske Toto behøver næppe nogen nærmere præsentation her i landet, hvor de er et yderst vellidt liveorkester, hvilket sidste år kunnet opleves både i Valby Hallen og på Danmarks Smukkeste Festival.

Nu kommer bandet tilbage til Danmark, og denne gang er det nordjyderne, der får glæde af Steve Lukather og hans musikalske kumpaner.

Koncerten er en del af anden del af deres "Falling In Between World Tour", så det ser ikke ud, som om der er nyt materiale på vej fra bandet lige foreløbig. Men så er der jo også bare mere tid til at diske op med hits som "Rosanna", "Hold The Line", "Africa", "Pamela", og hvad de nu ellers hedder.

Toto udsender dog en live-dvd i slutningen af januar med titlen "Live In Amsterdam", der blev optaget på bandets 25-års jubilæumsturné i 2003.

Koncerten med Toto afvikles i Arena Nord i Frederikshavn 10. august, og de 4000 billetter til koncerten sættes til salg mandag d. 15. januar og kan købes på Frederikshavn Turistbureau, Frederikshavnerbilletten eller på billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA