x

Rasmus Walter klar med nyt album og turné

Rasmus Walter klar med nyt album og turné

I starten af 2015, nemlig i januar og februar, har Rasmus Walter offentliggjort en Danmarksturné. Og den 20. oktober udkommer han med sit tredje soloalbum, "Verden I Stå", som vil kunne opleves live med Walters band på turen.

Hvis du, ligesom så mange andre danskere, sidder klar kl. 20.00 om søndagen til at se programmet Toppen af Poppen, som netop ruller hen over de danske tv-skærme, så ville du have opdaget, at Rasmus Walter var hovedperson i gårsdagens program. Og hvis du ikke vidste det i forvejen, har Walter også været en del af rockbandet Grand Avenue, som blev dannet i 2001. Nummeret "Take It As It Comes" fra 2003 blev et af de største hits fra bandet, og du vil formentlig kunne nynne med, men uden at have tænkt over, at Rasmus Walter medvirkede.

I 2011 kom den nu 35-årige sanger med sit debut-soloalbum "Rasmus Walter", og førstesinglen til det var radiohittet "Dybt Vand". Debutalbummet klarede sig flot ifølge GAFFA og vores læsere. Du kan se anmeldelsen her

To år efter, i 2013, udkom han med sit andet soloalbum "Lige Her Lige Nu" med singlen "Endeløst", som Wafande i øvrigt fortolkede i en soul-version i gårsdagens Toppen af Poppen. Rasmus Walter havde håbet på, at Wafande ville synge soul og var derfor yderst tilfreds med den performance, udtalte Walter efter. Albummet "Lige Her Lige Nu" havde solgt 10.000 eksemplarer i august i år og modtog derfor en guldplade.

Den nyeste single er "Verden i Stå", som er forløberen for Walters tredje soloalbum. Det musikalske udtryk vil blive udforsket og fornyet på det kommende album, som er lavet i samarbejde med produceren Søren Mikkelsen.

Walters tekster har tidligere omhandlet emnet afskeden, men om den nye singleforløber siger han: "Men i denne sang fejrer jeg kærligheden og mødet - frem for afskeden - og har desuden skruet ned for den akustiske guitar og sat fokus på en lidt mere moderne produktion."

Se, hvornår Rasmus Walter rammer din nærmeste by på sin Danmarkstour i 2015 nedenfor. Du kan købe billetterne via spillestedernes egne hjemmesider:

23. januar: Rønne, Musikhuzet

29. januar: Kolding, Godset

30. januar: Vejle, Bygningen ( Store sal )

31. januar: Aarhus, Train

5. februar: Roskilde, Gimle

6. februar: Horsens, Horsens ny teater

7. februar: Randers, Ridehuset

12. februar: Esbjerg, Tobakken

13. februar: Odense, Magasinet

14. feb: Svendborg, Kulturhuset

19. februar: Sønderborg, Sønderborghus

20. februar: Herning, Fermaten

21. februar: Aalborg, Skraaen

26. februar: Frederiksværk, Gjethuset

27. februar: Vordingborg, Stars

28. februar: København, Store Vega

Se musikvideoen til singleforløberen for det kommende album, "Verden I Stå":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA