x

Køb en tatovering tegnet af Miley Cyrus

Køb en tatovering tegnet af Miley Cyrus

Den flamboyante popprinsesse Miley Cyrus slår endnu et slag for de hjemløse i USA. Miley Cyrus skabte stor opmærksomhed om problematikken med hjemløse unge i USA under dette års MTV Music Video Awards. Her fik Miley Cyrus stor ros for sit initiativ om at lade den hjemløse dreng Jesse Helt holde hendes takketale. Takketalen for MTV's "Video Of The Year" er blevet et viralt hit.

Nu er hun tilbage med endnu et initiativ, som skal skabe opmærksomhed omkring ovenstående problemstilling, skriver MTV. Denne gang har hun i sinde at udarbejde en specialdesignet tatovering til den nette sum af 10.000 dollars, som går ubeskåret til centeret for hjemløse i Los Angeles, My Friend's Place. Det er altså nu muligt at dekorere din krop for evigt med en specialdesignet tatovering fra Miley Cyrus' hånd. Det eneste, det kræver er, at du har 10.000 dollars til rådighed, og at du har lyst til at støtte en god sag.

Miley Cyrus er ikke helt uerfaren på tatoveringsområdet, da hun tidligere har tatoveret en anden person, og hun har også selv flere tatoveringer. Er man ikke interesseret i at få en Miley Cyrus-tatovering foreviget på sin hud, er der mulighed for at støtte sagen på anden vis. På www.prizeo.com kan man købe T-shirts og andet merchandise, hvor pengene ligeså går ubeskåret til at hjælpe unge hjemløse amerikanere.

Se Miley Cyrus i musikvideoen "Wrecking Ball", hvor man tydeligt kan se hendes tatoveringer:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA