Nyhed

Tuborg fordobler indsatsen til danske musikere

I starten af måneden offentliggjorde Tuborg, at de ville støtte danske musikere i håb om flere koncerter. Efter stor interesse udvider de nu indsatsen.

Tuborg Musikhjælp har gennem de seneste 30 år støttet flere festivaler, koncertsteder og unge musiktalenter. Og i starten af september bragte GAFFA nyheden om, at Tuborg har valgt at bakke yderligere op om dansk musik.

Efter ølbryggeriets nye tiltag blev sat i værk, har interessen været enorm stor. Så stor, at Tuborg Musikhjælp nu vælger at fordoble indsatsen.

På bryggeriets hjemmeside www.musikhjælp.dk kan musikere, organisationer og projekter ansøge om at få hjælp til diverse koncertaktiviteter. Målet med støtten er at forbedre mulighederne for musikerne til at komme ud og optræde for et bredt publikum. Med disse forudsætninger i form af støtten kan kunstnerne fokusere på det, de er gode til, nemlig at spille deres musik.


To uger efter lanceringen har hjemmesiden har ikke mindre end 16.000 besøg og modtaget mere end 10 ansøgninger per dag fra både etablerede navne og helt ukendte bands. Derfor har Tuborg Musikhjælp nu valgt at udvide projektet med en ekstra turbus, fortæller sponsorchef hos Tuborg Peter Giacomello:

"Det dokumenterer, at der er et klart behov og en brændende lyst til at komme ud med musikken. Vi har lyttet til musiklivets organisationer, som alle har peget på den statslige transportstøtte som noget, der for alvor har gavnet dansk musik."

Sponsorchefen sætter tyk streg under, at det ikke handler om, hvilke genrer musikartisterne beskæftiger sig med, men mere om professionalisme og talent:


"Vores mål er at arbejde aktivt med både etablerede bands, bands der vil eksportere sig og de helt nye bands, som skal ud på deres første shows," udtaler han.

For at opfylde musikartisternes ønsker i form af de mange ansøgninger og en geografisk spredning tilbyder Tuborg Musikhjælp nu to tourbusser, i stedet for én, med støttemuligheder. Aftalen skal give garanti for, at bands kan hente en tourbus i landets to største byer, København og Aarhus.

På hjemmesiden www.tuborgmusikhjaelp.dk kan du finde en oversigt over de ledige datoer for tourbusserne. Udover at søge om tourbusser kan musikere også søge om benzin, færge, bro eller andre relevante aktiviteter i forbindelse med koncerterne.


ANNONCE