x

RECession Festival udvider og afslører første navn

RECession Festival udvider og afslører første navn

RECession Festival er en alternativ musikfestival, hvor genrerne spreder sig fra indie til elektronika og meget derimellem. Festvalen er oprindeligt aarhusiansk, men arrangørerne bag har nu valgt at se nye veje og udvider således til København. RECession har indgået et samarbejde med Huset-KBH og kan derfor præsentere koncerter i hovedstaden, som finder sted til november – samtidig med afviklingen i Aarhus.  

Datoerne er den 28.-29. november, hvor festivalen løber af stablen i Aarhus på spillestederne Radar og HeadQuarters. Og den 28. november afvikles festivalen på Musikcafeen, Huset i København.

Det første navn for RECession Festivalen er den svenske trio Hey Elbow, som er kendte for at forene drømmende og eksperimenterende pop med stærke melodier, der tilsammen udgør et massivt lydlandskab. Deres lyd minder en del om bands som Chelsea Wolfe, Portishead og Beach House. 

Hey Elbow kom til i begyndelsen af 2013 og består af tre bandmedlemmer, nemlig Ellen Pettersson (horn, elektronik), Julia Ringdahl (vox, guitar) og Liam Amner (trommer). Bandet er netop i fuld gang med indspilningerne til deres kommende debutalbum. Førstesinglen "Blanca" er frigivet og udkom den 21. maj i år.

Sidste år blev RECession afviklet for 12. gang i midten af november og blev ligeledes holdt på Radar og HeadQuarters samt på Katapult, som ligger på Godsbanen, ligesom Radar. Du kan læse anmeldelserne for fredag og lørdag aften her. Bandet Of The Wand And The Moon optrådte blandt andet, som et slags hovednavn lørdag.

RECession er baseret på frivillige hænder, der siden år 2000 har præsenteret mere end 600 forskellige navne.

Hør nummeret "Blanca" fra det første afsløret navn Hey Elbow nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA