x

Se MØ og Elliphant kysse i ny musikvideo

Se MØ og Elliphant kysse i ny musikvideo

De to skandinaviske popstjerner, danske MØ og den svenske rapper og sangerinde Elliphant, er begge hoppet i sorte Adidas-træningsdragter, har sat håret op i en knold, har en skarp rouge på kinderne, og så har de taget de berygtede papegøjeøreringe i i deres nye video. Så er stilen ligesom lagt. Nummeret, lavet af Elliphant, hedder "One More" og er singleforløberen til hendes kommende oktober-ep af samme navn, som udkommer den 14. oktober.

Det er ikke hver dag, at MØ med det borgerlige navn Karen Marie Ørsted låner sin vokal ud. Hun har dog tidligere sunget med Broke og Avicii og har nu sagt ja til at synge med på Elliphants nummer. "One More" er en tung electropop-sang, hvor vi i videoen blandt andet får lov at høre et klassisk MØ-"hey".

MØ er kendt for at være en energi-bombe, når hun optræder. Eksempelvis vil hun meget gerne være sit publikum nær i fysisk forstand, da hun ofte crowdsurfer. Det fik hun ikke lov til på årets Smukfest, som har skabt stor debat blandt fans og i flere medier. Efterfølgende gav arrangørerne bag Smukfest dog en undskyldning til den danske sangerinde for at trække stikket.

MØ har optrådt på flere af de store danske festivaler denne sommer, heriblandt NorthSide og Roskilde, hvor hun fik sit behov for at crowdsurfe stillet.

Elliphant optrådte på Roskilde sidste år og var senest i Danmark til Danmarks Grimmeste Festival i august måned. Du kan se en billedserie fra Elliphants optræden på netop Danmarks Grimmeste Festival, hvor GAFFA var med. Og du kan ligeledes se, hvor mange stjerner GAFFAs Nicoline Steen Andersen gav hende for den optræden. 

De to vokalister sidder tilbagelænet på bagsædet i en taxi, hvor de blandt andet gør "forbudte" ting. De danser tæt, synger f-ordet, ryger cigaretter, smider tøjet, drikker alkohol og ser på undergrundskulturen i nattelivet. Uden for taxaen danser de endnu tættere, og de frække undertoner bryder for alvor frem, da de to piger kysser hinanden intenst.

Kunne du tænke dig at se en intens tur i nattelivet med MØ og Elliphant, så skal du bare klikke på play-knappen herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA