x

Tina Dickow holder ekstra ekstrakoncert

Tina Dickow holder ekstra ekstrakoncert

Den 36-årige danske sanglærke Tina Dickow har haft et travlt år. I april var der premiere på Pernille Fischer Christensens film "En du elsker", som Dickow skrev musikken til, og som den svenske skuespiller Michael Persbrandt fortolkede med succes i filmen. Umiddelbart efter rejste Dickow land og rige rundt for at afholde en stribe udsolgte triokoncerter, i august udgav hun albummet "Whispers", og kort efter annoncerede hun en række danske koncerter i slutningen af året. Der er så meget rift om sangerinden, at der afholdes en definitivt sidste ekstrakoncert i denne omgang i Falconer Salen i København den 3. december.

"Whispers" er Dickows ottende studiealbum med nye sange, hvis man regner den tredobbelte ep "A Beginning, A Detour, An Open Ending" fra 2008 som et album. Pladen gik ikke overraskende ind på førstepladsen på den danske hitliste og blev muligvis hendes bedste anmeldte hidtil.

GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen kvitterede for det nye album med fem stjerner og gav den populære sangerinde følgende ord med på vejen: "Whispers" indeholder nogle af Tina Dickows hidtil stærkeste sange, som den rumlende "You Don't Step Into Love" og som fortabt i "Drifting". Det handler selvfølgelig om kærlighedens evigt nagende tvivl og milevidt fra det glansbillede, som hun lever i i privaten på Island med ægtemanden og musikeren Helgi Jónsson, der også er den tætteste musikalske partner på albummet."

Tina Dickow satser i denne omgang ekstra på udlandet, men de danske fans svigtes dog ikke. Dickow optræder i november og december både i Københavns Falconer Salen og på Hermans i Aarhus. Luksus-problematikken er dog den, at billetterne blev revet væk på under en time. De arrangerede ekstrakoncerter blev ligeledes udsolgt inden for kort tid.

Af ovenstående grund giver Dickow de hungrende fans en allersidste chance for at møde sanglærken, idet den definitivt sidste ekstrakoncert på denne turné nu annonceres i Falconer Salen den 3. december. Forsalget til denne koncert starter på fredag den 26. september klokken 10.00 via Billetlugen.

Hør Tina Dickow med "Love All Around" fra 2008 herunder:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA