x

Lykke Li indtager Store Vega

Lykke Li indtager Store Vega

Lykke Li svæver for tiden igennem det til tider kuperede, musikalske landskab på en lyserød succesfuld sky. I foråret udgav den svenske sangerinde sit tredje album "I Never Learn", hvorfra titelsangen var en af P3's uundgåelige i maj måned. Albummet fik fine anmeldelser både i det store udland, herunder Danmark, såvel som i Sverige. I sommer gæstede hun Roskilde Festival, og nu kommer hun tilbage og giver koncert i Store Vega i København søndag den 7. december.

"I Never Learn" blev tildelt fem stjerner af GAFFA Danmarks anmelder Pelle Sonne Lohmann, som blandt andet skrev: Lykke Li fuldender med "I Never Learn" den tematiske albumtrilogi, hun påbegyndte med det ubekymrede popbrag "Youth Novel" (2008), og som hun byggede videre på med den anderledes kuldslåede toer "Wounded Rimes" (2011)" Pelle Sonne Lohman, beskriver afslutningsvis albummet således: "'I Never Learn' er en rig, flot og frodig magtdemonstration."

Lykke Li slog igennem med debutalbummet "Young Novels" i 2008 og fulgte op med "Wounded Rhymes" i 2011, som begge høstede massiv anmelderhyldest over hele verden.

Med "I Never Learn" har den talentfulde svenske sangerinde med den rå og dybfølte stemme præsteret et nøgent og følelsesladet album, som forhåbentlig vil imponere det fremmødte publikum i Store Vega. Bono fra U2 er i ekstase over svenskerens stemme, og derfor optræder Lykke Li på rockbandets nye album i sangen "The Troubles".

Søndag den 7. december er altså datoen, hvor et af de mest lovpriste musikalske talenter i de senere år indtager scenen på Store Vega med et nyt anmelderrost album i rygsækken.

Billetter til koncerten kan findes her.

Hør Lykke Li med nummeret "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" herunder: 

 

<div class="mceNonEditable video-p


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA