x

Hvem topper den danske hitliste?

Hvem topper den danske hitliste?

Det er fredag og dermed dagen for offentliggørelsen af de danske hitlister, og traditionen tro ser vi nærmere på toppen og ugens nyheder.

I denne uge er igen vi vidne til store ændringer i toppen af albumhitlisten. Vi har atter en nyhed på førstepladsen, nemlig Joey Moe og hans sjette album, "Joey" – hans tredje dansksprogede – der skubber sidste uges etter, Suspekt og "V" ned på en tredjeplads. Tina Dickow er som i sidste uge nummer to med albummet "Whispers". Som nummer fire finder vi nok en nyhed, nemlig folk-rockerne The White Album (billedet) og deres debutalbum, "Quiet Strum" og som nummer fem endnu en nyhed, Chris Brown og hans "X". Sidste nyhed i top 10 er Slash og hans "World on Fire", der går ind som nummer otte.

På 11. pladsen går The Script ind med "No Sound Without Silence", veteranen Dario Campetto er ny som nummer 12 med "Mit Skønne Italien", det meget roste danske black metal-band Solbrud debuterer som nummer 22 med "Jærtegn", Barbra Streisand går ind som nummer 29 med duetalbummet "Partners", og sidste nyhed i top 40 er Train, der er nye på en 32. plads med "Bulletproof Picasso". Kom så ikke og sig, at pladekøberne – både af de fysiske og digitale – ikke er alsidige.

Tracklisten toppes som i sidste uge af Meghan Trainor og "All About that Bass", der også er det mest spillede nummer på de danske radiostationer, mens streaminglisten i toppen har Aronchuba med "I'm an Albatraoz", der går op på førstepladsen fra sidste uges syvendeplads.

Se alle ugens hitlister her.

Se musikvideoen til Slash og "World on Fire":

 

 

  

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA