x

Det synes Lenny Kravitz om sit eget bagkatalog

Det synes Lenny Kravitz om sit eget bagkatalog

Se flere nye fotos af Lenny Kravitz i GAFFAs gallerisektion

Sangeren, sangskriveren og mulitinstrumentalisten Lenny Kravitz har i denne uge udgivet sit niende studiealbum, "Strut". I den forbindelse har vi bedt ham gennemgå sit bagkatalog, album for album:

Let Love Rule:

– Det var min begyndelse, og hele det liv, jeg havde levet inden da, er indeholdt på denne plade.

 

 

 

Mama Said:

Det var første gang, jeg havde et kæmpe pophit. It Ain't Over 'Til It's Over var overalt, og der var mange gode rocksange på den plade. Det var første gang, jeg hørte mig selv komme ud af radioen på den måde. Det var overalt i folks biler og huse.

Are You Gonna Go My Way?

En meget powerfuld tid i mit liv, ting bevægede sig virkelig hurtigt, og der skete rigtigt meget på billedsiden. Samarbejdet på videoen til titelnummeret med Mark Romanek fik det hele til at eksplodere.

Circus:

En meget spændende og mørk tid, der skete meget i mit liv, både privat og professionelt. Det var her, min mor blev alvorligt syg og efterfølgende døde. En meget smuk plade.

 

 

 

5

Endnu et højdepunkt. Pladen var massiv, der var masser af hits, og den blev fulgt op af en kæmpe verdensturné.

Lenny

– Tingene blev ved med at bevæge sig. Jeg boede i Miami på det tidspunkt, og jeg fik bygget et studie op. Det blev ved med at rulle.

 

 

 

Baptism

Jeg er kristen, men på min egen måde, og på det her tidspunkt, "oh man", der var mange ting, jeg var nødt at deale med. Jeg var tilbage i New York på det her tidspunkt. Der sker en del interessante ting i forhold til sangskrivningen, som på What Did I Do With My Life og I Don't Wanna Be A Star. En masse refleksion. Så fik jeg David Sanborn med for virkelig at fange lyden af New Yorker-saxofon.

It's Time For A Love Revolution

– Ja, det var det, og det er det stadig.

Black And White America

Mit liv, der skete meget, og politisk... racismeballade, som altid i USA. Vi har en sort præsident i dag, men problemerne er stadig meget store og grundfæstede. Politik, mand, det er politik.

Strut

Den er frisk, og den er nu og her, og jeg glæder mig vildt meget til at komme ud og spille de nye sange live.

Læs et længere interview med Lenny Kravitz om blandt andet det at fylde 50, om at spille film med Mariah Carey og om hans særlige forhold til Christiania, i GAFFAs artikelsektion.

Se flere nye fotos af Lenny Kravitz i GAFFAs gallerisektion


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA