x

NorthSide klar med billetsalget

NorthSide klar med billetsalget

Der bliver 1. oktober åbnet for salg af billetter til NorthSide 2015. Der vil være færre billetter i salg end tidligere, og samtidig lanceres der en ny kombibillet. Fredag 12. juni 2015 går dørene op til sjette udgave af NorthSide, og traditionen tro vil man kunne opleve omkring 40 primært internationale navne optræde over tre dage på tre scener i Ådalen ved Aarhus.

Festivalen har kunnet melde udsolgt de sidste to år i træk, og dette års udgave af NorthSide var den hidtil største til dato med 35.000 gæster inklusive frivillige, musikere og pressefolk, og navne som Lana Del Rey, The National, Röyksopp & Robyn, Pixes, Arcade Fire, Queens of the Stone Age og mange flere på plakaten. Det nævnte tal besøgende kan man forvente vil blive lavere til næste år, da man har besluttet sig for at regulære både antallet af solgte billetter samt gæster og frivillige for at skabe mere plads på festivalpladsen.

– Ifølge Epinion var 52 procent af det betalende publikum i år gengangere fra 2013, og i alt 61 procent havde været på NorthSide før. Samtidig med det fik vi i år udsolgt tidligere end nogensinde før, så der er virkelig mange, der nu ser NorthSide som en fast årlig tradition og føler et ejerskab over for festivalen. Vi er meget stolte over så hurtigt at være blevet en fast årlig begivenhed for så mange mennesker, og vi vil naturligvis arbejde hårdt for også at skabe en god oplevelse for folk i 2015, fortæller talsmand John Fogde.

Billetstrukturen for NorthSide 2015 er som følger:

- NorthSide Partout

-NorthSide/Danmarks Grimmeste Festival Kombi-Partout

- NorthSide VIP Partout

I modsætning til tidligere år vil prisen på billetten til NorthSide ikke stige frem mod festivalen. Den nye kombibillet giver adgang til både NorthSide og Danmarks Grimmeste Festival, mens den nye VIP-billet giver adgang til festivalens Backstage-område, hvor man kan få et pusterum fra den hektiske festivalstemning i lækre omgivelser. Bemærk at der kun bliver sat et begrænset antal af disse billettyper i salg.

Ud over de tre typer partout-billetter vil et begrænset antal endagsbilletter blive sat i salg mandag 2. februar.

Billetsalget starter onsdag 1. oktober kl. 10:00 via Billetlugen.dk, og det forventes, at de første navne til næste års festival vil ligge klar inden jul. 

NorthSide 2015 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 12.-14. juni, og billetter til festivalen kan købes via Billetlugen.dk.

Besøg NorthSide.dk eller Facebook for mere om NorthSide 2015.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA