Nyhed

Se Robert Plant jamme med Jimmy Fallon

Jimmy Fallon introducerer Robert Plant for en app på en iPad, der kan loope deres stemmer, og pludselig er de et helt band

Robert Plant er i skrivende stund højaktuel med sit nye soloalbum "Lullaby and… The Ceaseless Roar". Han besøgte i denne anledning Jimmy Fallon, som gerne ville have en snak om det nye album. Da snakken om det dugfriske album var overstået, fandt den altid smilende vært en iPad frem. Herefter lokkede Fallon Led Zeppelin-sangeren til at lege en lille leg. Se videoen nederst på siden. 

Som Fallon tidligere har gjort med Billy Joel på nummeret "The Lion Sleeps Tonigt" brugte aftenshowværten nemlig iPad'en til loope sin egen stemme sammen med Robert Plants. Jimmy Fallon og Robert Plant skaber i løbet af få minutter et tomandsband med adskillige stemmemæssige nuancer, som næsten lyder salgbart til sidst. De fortolker og looper nummeret "Duke Of Earl" af Gene Chandler fra 1962.    

Inden de begynder at synge, forveksler Robert Plant mikrofonen med noget helt andet og udbryder: "Det her ligner noget fra en af de der sjove butikker i Amsterdam". Ligesom han reagerer på iPad'en med "oooh look at that", hvortil Fallon responderer med "Ja, den skinner meget". 


Efter den sjove jamsession med Jimmy Fallon indtager Robert Plant "The Tonight Show" scenen sammen med The Sensational Space Shifters, hvor han spiller to tracks fra "Lullaby And… The Ceaseless Roar". Den første single "Rainbow" og "Turn It Up". Se den sjove og ørehængende loopsession herunder:

 


ANNONCE