x

Hør Lordes spritnye Hunger Games-single

Hør Lordes spritnye Hunger Games-single

Lorde har delt singlen "Yellow Flicker Beat", der er førstesinglen til soundtracket til "The Hunger Games: Mockingjay – Part 1", som Lorde har valgt musikken til. Singlens dybe og dystre univers passer godt til Lordes intense crooning. Hør singlen nederst på siden.

Lorde synger "Jeg er en prinsesse skåret ud af marmor, lettere end en storm, og arrene, der pryder min krop, er sølv og guld", hvilket kan lyde som en reference til Hunger Games og hovedpersonen Katniss Everdeen.

På Tumblr skriver Lorde følgende: "Dette er mit forsøg på at komme ind i Katniss' hoved, jeg håber, I kan lide det."

Dertil tilføjede Lorde til Rolling Stone, at hun efter hver koncert trækker sig tilbage på sit "lille senge-kontor" og arbejder "fra midnat til sent på soundtracket, synger ind i computeren og lytter til demoer og færdige mix."

Soundtracket er altså snart klar ifølge Lorde: "Vi er lige ved at være ved vejs ende, vi er ved det punkt, hvor det bliver taget ud af mine hænder og bliver til noget virkeligt."

Til fans af både Lorde og/eller "Hunger Games" vil "The Hunger Games: Mockingjay – Part 1" ramme biograferne den 21. november. Filmserien har haft stor succes verden over, og det var Lorde udmærket klar over, da hun i juli sagde ja tak til jobbet: "At lave soundtracket til en så hot og forventningstynget film var en udfordring, men jeg tog chancen."

Lorde er desuden sikker på, at det nye soundtrack vil overraske lyttere og seere, så indtil "The Hunger Games Mockingjay-Part 1" ruller over lærredet, må vi tage til takke med singlen "Yellow Flicker Beat" fra soundtracket herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA