x

Tør du se den nye chokvideo med Maroon 5?

Tør du se den nye chokvideo med Maroon 5?

Maroon 5 og i særdeleshed forsanger Adam Levine ændrer karakter i den nye musikvideo "Animals". Den nye musikvideo kan for nogle give mareridt, da den er yderst foruroligende. Se videoen nederst på siden.

Adam Levine og supermodellen Behati Prinsloo pryder skærmens centrum, men det er ikke ligefrem flotte billeder, vi bliver eksponeret for i videoen. Videoen portrætterer Levine som en psykotisk slagter, som bliver besat af den smukke kunde og begynder at stalke hende. Han finder ud af, hvor hun bor og tager billeder uden hendes samtykke. Han har herefter fantasier og forestillinger om at dyrke sex med den attraktive kunde. På trods af de til tider bizarre og makabre klip er der levnet skærmplads til både Levine og Behati Prinsloos afklædte kroppe, hvor de til slut kysser hinanden, mens de er smurt ind i blod. Behati Prinsloos har ikke kun rollen som Levines begær i musikvideoen, da hun er forsangerens kone i virkeligheden.

Om musikvideoen, hvor Adam Levine fremstår som et sindsforvirret sexmonster, er godt for Maroon 5's eller Levines musikalske udtryk er svært at sige, men videoen er med sikkerhed værd at se.

 Se "Animals" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA