x

Se Pharrells nye Pokemon-inspirerede musikvideo

Se Pharrells nye Pokemon-inspirerede musikvideo

Indtil videre har Pharrell Williams' nye album "Girl" introduceret verden for mange nye hits, hvor nummeret "Happy" i særdeleshed har stjålet rampelyset. Nu er den populære kunstner klar med en ny musikvideo til nummeret "It Girl", som du kan se nederst på siden.

Hitlistefavoritten "Happy", som først blev introduceret på "Despicable Me 2"-soundtracket, og "Come Get It Bae", som blev støttet vokalmæssigt af Miley Cyrus, har ind til nu været "Girl"-albummets største hits. Nu er er der gået seks måneder siden udgivelsen, og "It Girl" presser med den nye video på for at blive storhit nummer tre.

Designeren og produceren bag den nye video er japanske Takashi Murakami, som også står bag coverdesignet på Kanye Wests album "Graduation". I videoen omdanner Takashi Murakami Pharrell til forskellige tegneseriefigurer, der optræder i forskellige gammeldags videospil. Videoen har en Pokemon-aura over sig, og billederne stemmer perfekt overens med musikken og sangens tekstunivers. I videoen står Pharrell på skateboard igennem en Sega-inspireret strandbane iført sin velkendte overdimensionerede hat. I en anden sekvens bliver Pharrell vist i en Pokemon-inspireret widescreen, og til slut erstatter Pharrell, Murakami og en sød lille hund George Washingtons, Thomas Jeffersons, Theodore Roosevelts og Abraham Lincolns ansigter på Mount Rushmore.

Albummet "Girl" har nydt stor anmelderros og anerkendelse i USA og i det store udland. GAFFAs anmelder Sohail Hassan kunne heller ikke skjule sin begejstring for albummet og tildelte det seks stjerner, hvortil han afslutningsvis skrev: "Albummet sluttes med It Girl. Igen med en tydelig funk-guitar og om end laid back stadig både danse- og lytte-venligt. Man under Pharrell hans plads på toppen, når han i høj grad leverer varen. Den her bliver svær at slå."    

Med disse ord bør du læne dig tilbage og nyde det seneste skud på stammen, nemlig musikvideoen til album-afslutningsnummeret "It Girl", som du kan nyde nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA