x

Klub Sanz går kold

Klub Sanz går kold

Den århusianske Klub Sanz har i flere år budt på en sommerfestival og mini-koncerter i forbindelse med koncerter på VoxHall.

Men sidste år udvidede Sanz-folkene repertoiret med en vinterfestival, og den succes følges der op på i år. Det betyder, at man her i slutningen af januar på Voxhall kan opleve en lang række spændende, nye danske navne.

Årets program byder på koncerter med Cosey Mo, der spiller skramlet, melodiøs og kantet indierock, og Munich, der har imponeret med ep'en "With Smiling Lips" og som ligeledes befinder sig i indiegenren.

Der er desuden mulighed for at opleve bandet Beta Satan, der netop er blevet sat på som supportnavn på den kommende Nephew-turné. Beta Satan betegnes som elitær og visionær voldspop, hvilket ikke er helt skudt forbi, når man skal beskrive bandet, der blander vild electronica med metal-elementer og pågående pop.

Sidst, men ikke mindst er der mulighed for at opleve bandet Kim and the Cinders, der er et nyt projekt startet af PowerSolo-frontmanden Kim Kix. Stilen er amerikansk roots music, blues, country, folk og psychedelic, der fremføres under sloganet: Sange, der synges og spilles, drikkes og spildes.

Klub Sanz Goes Cold afvikles 27. januar på VoxHall i Århus.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA