x

GAFFA-Prisen er tilbage – og klar med de første navne

GAFFA-Prisen er tilbage – og klar med de første navne

Efter et meget vellykket show sidste år inviterer GAFFA nu atter til fest i forbindelse med uddelingen af GAFFA-Prisen 2014. Showet finder sted torsdag den 4. december på Bremen Teater i København. Prisen uddeles inden for 18 kategorier, blandt andet Årets Danske Album, som Mads Langer løb med sidste år, og Årets Nye Danske Kunstner, som gik til MØ.

Prisvinderne findes som altid af GAFFAs musikentusiastiske læsere, som gør GAFFA-Prisen til en af de mest hæderkronede og traditionsrige priser på dansk grund. Afstemningen går i gang på GAFFA.dk/prisen 31. oktober.

– GAFFA-Prisen er læsernes pris. Det er læserne, vi skriver for, og selvfølgelig er det også dem, der vælger årets navne fra et meget spændende og alsidigt musikår, siger GAFFAs chefredaktør Peter Ramsdal.

Det er 24. år, GAFFA-Prisen uddeles, og femte gang, der afholdes et gallashow, og der er i lyset af sidste år lagt op til et brag af en fest. Traditionen tro vil en lang række solister og bands optræde til showet, og de første navne er nu offentliggjort: Snart albumaktuelle De Eneste To alias Simon Kvamm og Peter Sommer, den internationale danske funk-pop-succes The Asteroids Galaxy Tour og et af årets mest roste nye bands, den ambitiøse og eksperimenterende gruppe Blaue Blume. Flere kunstnere offentliggøres løbende.

Billetter inkluderer både adgang til showet og afterparty med fri øl fra Royal Beer. Der udbydes kun et begrænset antal billetter. Billetsalget er netop begyndt på Billetnet, og hvis du er medlem af GAFFA Plus Guld, sparer du 100,- på billetten.

Køb billet med medlemsrabat her

Hvis du ikke allerede er medlem af GAFFA Plus Guld, kan du melde dig ind her.

Gense højdepunkterne fra GAFFA-Prisen 2013 på GAFFA Video:

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA