x

Prince interviewet af fans – men svarede kun på ét spørgsmål

Prince interviewet af fans – men svarede kun på ét spørgsmål

Mere end 1.700.000 fans "synes godt om" Princes Facebook-side, og derfor blev der også stillet mange spørgsmål, faktisk omkring 4000 af slagsen, da Prince valgte at afholde en eksklusiv Q&A på sin Facebook-side. Men de mange fans måtte erkende en stor skuffelse, da Prince kun besvarede et spørgsmål.

De fleste spørgsmål handlede om kommende turnédatoer og Princes musikalske inspiration, men der var også mere besynderlige spørgsmål som for eksempel:

"Har du virkelig lavet Charlie Murphy (amerikansk komiker, red.) pandekager?" spurgt af brugeren Dan Benner eller "Er du virkelig magisk????" spurgt af Helen Kacpereck.

På trods af de mange fornuftige spørgsmål valgte den amerikanske stjerne kun et besvare ét spørgsmål.

Den heldige fan var Dee J FoGee, som afsluttede sit spørgsmål med navnet Emanuel:

"Goddag min kære bror… Vær venlig at gøre opmærksom på vigtigheden af, at al musik bliver stemt efter en 432 hz lydfrekevens ??? På forhånd tak!!! Varmeste hilsner, Emanuel…"

På spørgsmålet svarede Prince med ordene: "Den gyldne standard", hvorefter han delte et link med en video, som viser, hvorfor man skal stemme musik efter frekvensen 432 Hz – i stedet for den mere anvendte 440 Hz, også kendt som kammertonen.

Du kan se hele Q&A-seancen på Princes Facebook-side, men dog med flest "questions".

Moralen med denne historie er vel, at Prince ikke helt har gennemskuet Facebook endnu, men så er der så meget andet, han er god til. 

Prince er netop udkommet med to nye album med titlerne "Art Official Age" og "PlectrumElectrum", den 29. september, og fik blandede anmeldelser. Sidstnævnte album er lavet sammem med Princes aktuelle band 3rdeyegirl med blandt andre den danske bassist Ida Nielsen. 

Hør Princes nummer: "Breakfast can Wait" fra det nye soloalbum "Art Official Age" i nedenstående video:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA