x

Rasmus Walter: Jeg har i årevis lidt af panikangst

Rasmus Walter: Jeg har i årevis lidt af panikangst

GAFFA oktober er netop kommet på gaden. 100 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, temaartikler, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie gælder Rasmus Walter, der 20. oktober udgiver sit tredje album, "Verden I Stå". Vi har mødt den populære sanger og sangskriver, der i et dybt personligt interview fortæller om, at han ikke altid har været på toppen af poppen – men også har kæmpet med panikangst. Også, mens han har haft succes.

Leonard Cohen er 80, men langtfra fed og færdig – tværtimod har han lige udgivet sit 13. album, "Popular Problems". GAFFA har mødt legenden i London.

The Asteroids Galaxy Tour turnerer over hele verdense alle deres eksklusive billeder fra landevejen med blandt andre Katy Perry.

Kvindelige rappere er heldigvis ikke længere et særsyn på musikscenen. Vi ser nærmere på de hotteste lige nu – fra Iggy Azalea over Azealia Banks til Nicki Minaj.

U2 udgav for nylig et album gratis til en halv milliard iTunes-brugere – et æble i turbanen eller spam? Vi har mødt Bono & Co. til en snak om gruppens arbejdsproces og sammenhold.

Joey Moe hitter stort. Vi stiller skarpt på den selvudnævnte millionær – vejen til stjernerne har været lang og sej.

Vinderne af GAFFA Photo Award er fundet. Se alle vinderne og finalisterne i stort format.

Du kan også møde Royal Blood, Emilie Nicolas, Nelson Can og Lennart Ginman & Eivør, se Kristian Leth svare på læsernes spørgsmål, læs om Claus Elmings musiksmag og meget, meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Rigtig god fornøjelse med oktoberudgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA