x

771 ansøgere til Spot

771 ansøgere til Spot

(Billede af de indsendte ansøgninger)

Der er nok af bands at vælge imellem for de ansatte hos Spot og ROSA, der skal udvælge bands til dette års Spot Festival.

Ansøgningsfristen for demoer var 10. januar, og en optælling viser nu, at Spot-folkene har modtaget 771 demoer, hvilket er en stigning fra 731 sidste år.

Om at store antal ansøgninger til årets festival siger ROSA og Spot-festivalens leder Gunnar Madsen:

"At ansøgertallet nu for andet år er over 700 og stadig voksende understreger, at vi har et stort vækstlag her i landet. Og her er ROSAs pointe, at det er en talentmasse man bør arbejde med – og på andre niveauer end Spot Festivalen – så får man endnu mere ud af det".

Det er Spot Festivalens interne lytteudvalg, der står for udvælgelsen af musik til festivalens program, og det udvalg består af Danmarks Radios Carsten Holm (der gennem flere år har været vært for DR P3's direkte udsendelser fra Spot Festivalen og til daglig er radiovært på ”P3 Public Søndag”), lederen af det regionale spillested Studenterhuset i Aalborg, Mads Mulvad samt Jesper Brodersen fra Morningside Records. Rosas Morten Elley er sekretær for udvalget.

Sidste år bød Spot Festivalen på 104 musikalske indslag. De første navne til dette års festival bliver offentliggjort i næste måned og frem mod festivalen, der afvikles i Århus 1. og 2. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA