x

Pharrell løfter sløret for ny video med Daft Punk

Pharrell løfter sløret for ny video med Daft Punk

Hitmageren Pharrell Williams hviler i øjeblikket ikke på laurbærrene. For kun kort tid siden offentliggjorde Pharrell musikvideoen til "Girl"-albummets afslutningsnummer "It Girl". Nu er han snart klar med endnu en musikvideo, som du kan se teaseren til nederst på siden.

Williams har netop offentliggjort en teaser til en musikvideo til nummeret "Gust Of Wind", også fra albummet "Girl" og skabt i samarbejde med Daft Punk.

I sidste uge offentliggjorde manden med den overdimensionerede hat en animeret musikvideo til nummeret "It Girl", så man kan roligt sige, at han ikke ligger på den lade side.

Designeren og produceren bag "It Girl"-videoen er japanske Takashi Murakami, som også står bag coverdesignet på Kanye Wests album "Graduation". I videoen omdanner Takashi Murakami Pharrell til forskellige tegneseriefigurer, der optræder i forskellige gammeldags videospil.

Hitlistefavoritten "Happy", som først blev introduceret på "Despicable Me 2"-soundtracket, og "Come Get It Bae", som blev støttet vokalmæssigt af Miley Cyrus, har indtil nu været "Girl"-albummets største hits. Med musikvideoen til "It Girl" og den nye video til "Gust Of Wind" er der rig mulighed for, at to nye store hits blomstrer op.

Se teaseren for musikvideoen til "Gust Of Wind" herunder:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA