x

Se albumaktuelle Den Fjerde Væg give et akustisk nummer

Se albumaktuelle Den Fjerde Væg give et akustisk nummer

Den finurlige indiepop-kvartet Den Fjerde Væg udgiver i dag opfølgeren til debutalbummet "Drengekys". Det har fået titlen "Danser". I den forbindelse har kvartetten indspillet en video til nummeret "Hvermand", som fremføres i hjemlige omgivelser.

På det nye album koger bandet budskaberne ned til det allermest nære, nemlig vigtigheden af fælleskabet. De udtaler således i forbindelse med udgivelsen af albummet, at "intet menneske er en ø på havet – man kan umuligt være et ego uden forbindelser til omverdenen. Det skal man somme tider huskes på i en verden, hvor "mig-mig-mig" kommer mere og mere i centrum."

Det kan høres i "Hvermand", som melankolsk åbner med linjerne:"Ligger du alene/og kalder på dit navn/prøver på at finde den ene/der er formet til din favn."

Debutalbummet blev rost af de danske medier. I GAFFA gav Christian Erin-Madsen fire stjerner og skrev: "Nogle er gode til at placere ordene, netop, sådan, at de giver ekstraordinær mening. Og til at vælge dem. Eller også har den danske debuterende gruppe Den Fjerde Væg bare taget sig god tid, for de skal have ros for den poetiske tilgang, der folder sig ud på "Drengekys"."

Som et lille kuriosum kan det nævnes, at slagtøj- og keyboardspilleren Mikael Holst Nørlund, der sidder yderst til højre i videoen, er søn af forfatteren Hanne-Vibeke Holst og Europa-kommissionens repræsentationschef i Danmark, Laurs Nørlund og dermed nevø af den dansksprogede indies godfather Nikolaj Nørlund.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA