x

Wu-Tang Clan udgiver nyt album

Wu-Tang Clan udgiver nyt album

Warner Bros. Records har annonceret, at det påbegynder et nyt samarbejde med Wu-Tang Clan. Pladeselskabet vil dermed være bagmændene bag rapgruppens kommende album "A Better Tomorrow," fortæller det amerikanske magasin Billiboard. 

Albummet vil udkomme 1. december og i god nok tid til, at gruppen kan fejre deres 20 års jubilæum med endnu en pladeudgivelse.

"Wu-Tang Clan er ansvarlige for at have kreeret en dyb diskografi af ikonisk rapmusik," siger Warner Bros. formand og CEO Cameron Strang til Billboard og fortsætter. "Bemærkelsesværdige og yderst succesfulde karrierer for hvert af gruppens individuelle medlemmer og lancering af Wu-Tang Clan som et fuldgyldigt brand ud over deres musik. Efter to årtier er de stadig en stor kraft inden for hiphop. Jeg taler for alle på holdet, når jeg fortæller, hvor begejstrede vi er for at være det nye hjem for en af hiphoppens mest indflydelsesrige grupper. Det her er en spændende dag i Warner Bros. Records historie, og vi kan ikke vente med at bidrage til den næste fase i deres karriere," afrunder Cameron Strang.

Albummet "A Better Tomorrow" kan ende med virkelig at levere varen. I hvert fald hvis man skal tro, hvad Wu-Tang-lederen RZA fortalte Billboard i sidste uge. Albummet bevæger sig eftersigende væk fra RZA's signatur-produktionsstil.

"For mig er det en plade, der fusionerer måden, hvorpå musik blev lavet i sin klassiske essens, på en analog måde… Processen med at lave dette album var unik for mig. Jeg startede i mit hjemmestudie i L.A., hvorefter jeg tog hen i min kammerat Adrian Younges kælder i det sydlige Californien, hvor han har en masse 60'er-udstyr, som han kunne bruge," udtaler RZA.

Herefter tog RZA til Memphis. "Jeg optog en masse sange med de samme fyre, som spillede på flere af Isaac Hayes-, Stax-, Hi- og Willie Mitchell-pladerne," fortæller RZA Billboard. "Jeg indspillede i Willie Mitchels studie, med hans søn Boone Mitchell, hvor vi brugte noget af det gamle udstyr, som lavede 'Love And Happiness," slutter rapperen.

"A Better Tomorrow" er Wu-Tang Clans første album i fuld længde siden 2007, hvor gruppen udgav "8 Diagrams."

Ved siden af det nye album vil Wu-Tang Clan, nu i samarbejde med Warner Bros. Records, også udgive en Bluetooth-højtaler, som udkommer med et indlejret "A Better Tomorrow"-bonusnummer.

Hør Wu-Tang Clan med "Method Man" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA