x

Her er GAFFAs fem bud til NorthSide 2015

Her er GAFFAs fem bud til NorthSide 2015

For nylig var Roskilde Festival ude at opfordre sine gæster til at komme med forslag til kunstnere til næste års festival. Nu følger NorthSide i Aarhus trop. Det er ganske enkelt: Du skal bare gå ind på festivalens hjemmeside, logge ind med din Facebook-profil og foreslå fem bands, og så deltager du i lodtrækningen om to billetter til næste års festival.

GAFFA har også foreslået fem navne, og de kommer her. Du er velkommen til at komme med forslag og kommentarer i kommentarfeltet.

Banks (billedet)

Den eftertænksomme amerikanske r&b-sangerinde og sangskriver gav en solid koncert på årets Roskilde Festival, og hendes popularitet er kun vokset siden udgivelsen af det vellykkede debutalbum "Goddess" i september. Næste sommer er hun rigtig stor.

  

 

 

Lorde

Den newzealandske popstjerne, der tog verden med storm i 2013 med storhittet "Royals" og debutalbummet "Pure Heroine", har stadig sit første danske besøg til gode, og NorthSide ville være et godt sted for Lorde at få taget sin Danmarksmødom, hvis ikke Roskilde kommer først. Intelligent popmusik, når det er bedst.

 

 

 

Nicki Minaj

Hendes bagdel har på det seneste, overvejende selvforskyldt, taget en del opmærksomhed fra det faktum, at Minaj faktisk er en fremragende rapper og tekstforfatter – det vil vi gerne mindes om. Og hun har kun optrådt én gang i Danmark tidligere, i Falconer Salen i juni 2012.

Ed Sheeran

Han kommer kun med guitar og nogle effektpedaler, så han er billig at booke. Nej, spøg til side, det er han næppe, men han kommer langt ud over scenekanten med blot sine stærke sange, solide stemme og alsidige guitarspil. Det ved de 10.000, der har købt billet til hans for længst udsolgte koncert i Forum i november, det ved de 622, der så ham til GAFFA-Prisen 2011 – hans første optræden i Danmark – og på en lun sommeraften er Ed Sheeran det helt rigtige navn til at skabe fællessang over Åbyhøj.

 

 

 

Sam Smith

Den følsomme, unge engelske soulpopsanger har hittet solidt i 2014 med sit debutalbum og singler som "Money on My Mind" og "Stay With Me". Han har endnu ikke givet koncert i Danmark, og NorthSide 2015 vil være et velvalgt sted, hvis ikke Roskilde kommer først.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA