x

George Harrison udskrevet og klar med ny sang

George Harrison udskrevet og klar med ny sang

De sidste mange måneder har pressen svirret med rygter om den gamle Beatle George Harrisons kamp mod kræft. Nu skriver hjemmesiden eonline.com imidlertid, at han i al diskretion er blevet udskrevet fra et hospital i New York, hvor han blev behandlet for en hjernesvulst.

Harrison har gennemgået flere kræftoperationer i de senere år og var oven i købet tæt på at miste livet, da en sindsforvirret fan brød ind i hans hjem og stak ham i brystet i 1999.

Harrison har dog trods det vaklende helbred fået tid til at indspille en ny sang - den første i årevis - sammen med den engelske pianist og orkesterleder Jools Holland, tidligere keyboardspiller i firsergruppen Squeeze. Sangen har titlen "Horse To The Water" og optræder på Hollands album "Small World Big Band", der udkommer i England 19. november.

Harrison mener åbenbart ikke, at han er helt frisk, for sangen er udgivet på forlaget "RIP Ltd. 2001", altså "Rest In Peace". På Jools Hollands hjemmeside står der, at "det viser Georges sans for sort humor".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA