x

Nickelback: Kritikerne holder os i gang

Nickelback: Kritikerne holder os i gang

Engelske Craig Mandell har begyndt en indsamling for at afholde canadiske Nickelback fra nogensinde igen at spille i London. Hvis han havde håbet på at provokere Nickelbacks frontmand, Chad Kroeger, er han imidlertid mislykkes. Forsangeren fortæller nemlig i et radiointerview, at han selv synes, at det er "morsomt".

Mandell har ellers sat målet temmelig lavt til sin indsamling, "Don't Let Nickel Back". Kun 1000 dollars skulle være nok til at holde London Nickelback-fri for evigt. Det synes Kroeger er rigtig sjovt. "Jeg elsker det. Des flere kontroverser der hersker om mig selv, mit privatliv, bandet, hvad som helst - synes jeg, at det er morsomt," siger han.

"Alle de her kritikere, de er utrættelige. De bliver ved med at pege fingre af bandet. Hvis de var stoppet med at skrive al det bras om os, ville der ikke være noget kontroversielt over bandet, og vi ville sikkert have trukket stikket for mange år siden. De er måske ikke klar over det, men de er faktisk ansvarlige for, at vi er her i dag."

Da Nickelback - uden at have en indsamling mod sig - spillede i Forum i november sidste år, var GAFFAs musikanmelder Keld Broksø på pletten. Han kvitterede med fem stjerner og lagde ud med at erklære sin kærlighed for det canadiske rockband: "Der er ingen vej udenom. Jeg ÆLSKER Chad Kroegers vokal, når han hæver Nickelback over så meget andet mainstream ved at have en stemme, der vrider en sang ud i ekstremerne. Hvis mangen en sang fra det band var en canadisk highway i deres hjemland, så ville kurverne ikke bare blive kørt blødt igennem. Hele den ene side af vognen ville løfte sig i den ene side, mens svinget blev klaret på to hjul om hjørnet med konstant fare for udskridning og katastrofe."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA