x

MØ gæster single med internationalt topnavn

MØ gæster single med internationalt topnavn

MØ har stor succes både herhjemme og internationalt, og snart kan hun opleves i selskab med en vaskeægte verdensstjerne, den australske rapper Iggy Azalea.

Iggy Azalea har allerede leveret to mega-hits i samarbejde med kvindelige kunstnere, i form af "Fancy" med Charli XCX og "Black Widow" med Rita Ora. Hiphop-prinsessen har ikke tænkt sig at ændre succesformularen, da hun på det nye nummer "Beg For It" inviterer danske MØ indenfor i studiet. Du kan høre en smagsprøve på den nye single nederst på siden.

Azalea har annonceret via Twitter, at hendes nye single "Beg For It" er udarbejdet i samarbejde med den danske komet MØ, hvortil hun tilføjede: "Mange af jer kender hende nok ikke, men hun er super cool. Jeg elsker hendes stemme og hendes øjenbryn."  

MØs stemme og karakteristiske øjenbryn er altså ved at bane vejen til noget stort, og samarbejdet med Iggy Azalea kan skabe endnu mere opmærksomhed omkring den danske sangerinde. MØ har i forvejen arbejdet sammen med internationale navne som Diplo, der medvirkede på hendes single "XXX 88" fra sidste efterår – sangen figurerer også på hendes debutalbum "No Mythologies to Follow" fra dette forår – og Avicii på dennes debutalbum "True" sidste efterår. Hun har også optrådt med Angel Haze på sidste års Roskilde Festival og fået tildelt P3-Prisen af Melanie C fra det hedengangne Spice Girls, som hun er stor fan af.

Ifølge Billboard skulle "Beg For It" have været en direkte efterfølger til "Fancy", som var Azalea og Charli XCX's mega-hit, der erobrede hitlistens førsteplads i syv uger i træk, og Charli XCX skulle også have medvirket på "Beg For It". Af ukendte årsager har danske MØ sneget sig indenom og kan nu, hvis alt går som planlagt, være en del af et nummer, der minder om "Fancy", men måske er mere afhængighedsskabende, hvis det overhovedet er muligt. 

Iggy tilføjer, at hun vil optræde med "Beg For It" til "Saturday Night Live"-tv-showet i nær fremtid for første gang, men om MØ vil være at finde på scenen ved hendes side er på nuværende tidspunkt kun noget, man kan gisne om. 

- Herunder kan du høre en liveversion af "Beg For It" fra en nyligt overstået London-koncert. MØ er ikke med på denne version, så vi må vente i spænding på, at den færdige version bliver offentliggjort og tilgængelig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA