x

U2 undskylder og udgiver ny musikvideo

U2 undskylder og udgiver ny musikvideo

U2 har netop offentliggjort en ny musikvideo til "Songs of Innocence"-åbningsnummeret "The Miracle (of Joey Ramone)", som du kan se nederst på siden.

Derudover har Bono et klart svar til de mange mennesker, der er sure over, at det nye U2 album blevet tvunget ned over hovederne på dem i deres iTunes-bibliotek. Svaret er: "Oops."

Under en åben spørgsmålsrunde på Facebook skrev en bruger: "Vil du ikke nok være sød aldrig at frigive et album på iTunes, der automatisk downloades til folks playlister, nogensinde igen? Det er virkelig groft."

Det var dog ikke hos alle brugere, at albummet blev downloadet automatisk. Det automatiske download afhang af hvilke brugsindstillinger den enkelte bruger havde på sine mobile enheder på daværende tidspunkt. Ovenstående spørgsmål og udsagn fra den utilfredse iTunes bruger har altså ikke gjort sig gældende for alle.    

Til det kritiske spørgsmål og udsagn svarede Bono:

"Oops, det er jeg ked af. Jeg havde den her smukke idé, og vi blev bare revet med. Artister er tilbøjelige til den slags ting. En smule storhedsvanvid, et gran af generøsitet, en grad af selvpromovering og en dyb frygt for, at de sange, vi har lagt vores liv i aldrig nogensinde bliver hørt. Der er meget larm derude. Jeg tror, vi blev lidt larmende selv for at nå helt derud."

 

Du kan se den nye musikvideo til "The Miracle (of Joey Ramone)" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA