x

Lav din egen Reptile Youth-video – med Miley

Lav din egen Reptile Youth-video – med Miley

Reptile Youth har netop offentliggjort en ny musikvideo til nummeret "Rivers That Run For A Sea That Is Gone". Du kan se den brugerinvolverende musikvideo nederst på siden.

Det interaktive element i den nye musikvideo består i, at du selv kan designe musikvideoens udtryk. Du kan altså vælge frit fra en collage af nogle af bandets visuelle internet-inspirationer og kan herigennem selv manipulere med videoen ved at ændre de hashtags, der styrer videoens udtryk.

I musikvideoen kan du til- eller fravælge klip fra kategorierne Miley Cyrus, Dance, Eyes Wide Shut og Adventure Time. I klippene indgår eksempelvis en hashrygende Miley Cyrus, syrede animationsfigurer, klip fra Stanley Kubricks film "Eyes Wide Shut" med Tom Cruise og Nicole Kidman i hovedrollerne og en dansende Batman i spandex-kostume. Hvis du har en instruktør i maven, kan du altså designe din helt egen Reptile Youth-video. Du skal bare fjerne eller tilføje de fire kategorier ved at klikke på et kryds eller skrive ordene i det dertil indrettede felt ud for "Edit", så ændrer videoen sig. Den nye video er lavet af Javidpour i samarbejde med See Hear Party. 

Ud over den nye musikvideo påbegynder Reptile Youth også deres Danmarksturne i slutningen af oktober måned. Her er der sandsynligvis grund til at glæde sig, da GAFFAs anmelder Stine Lykkebo gav duoen intet mindre end seks stjerner, da de tilbage i august optrådte på Vanguard Festival. Her skrev hun følgende: "… Hvis jeg skulle indgravere ét enkelt navn på den hellige stentavle over live-konger, så bliver det denne ustyrlige, vanvittige og voldelige duo. Det har de fortjent, om jeg så skulle gøre det med en sløv ske. Hvor var det dog godt, I kunne komme, Reptile Youth."

Livekongerne kan opleves i Danmark på følgende datoer:

23. oktober: Godset, Kolding 

24. oktober: VoxHall, Århus* 

25. oktober: Store Vega, København*

*Support: 4 Guys From The Future

Se den nye musikvideo til nummeret "Rivers That Run For A Sea That Is Gone" lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA