x

Bernhoft, Chorus Grant og Sleep Party People søger opvarmning

Bernhoft, Chorus Grant og Sleep Party People søger opvarmning

Bernhoft har annonceret fire koncerter i Danmark, hvor han søger et opvarmningsband til hver koncert. Og det giver han nu danske musiktalenter muligheden for. Den norske sanger spiller henholdsvis i Aarhus, Herning, Aalborg og Odense. Det sker fra 12.-15. november. Læs nyheden her og se, hvor du kan finde billetterne.

Udvælgelsen af opvarmningsbandene foregår gennem platformen Local Heros, der hjælper ny musik på vej ved at involvere fans, skabe medieomtale og få folk til spillestederne. Netop nu er det muligt for håbefulde talenter at tilmelde sig Local Heroes og dermed få lejlighed til at spille for et større publikum, som opvarmning for et etableret band.

Local Heroes-projektet, der blev lanceret tilbage i 2010, ledes af musik- og marketingsbureauet Volume, men bakkes op af samarbejdspartnere som GAFFA, ORA, Hi-Fi Klubben, Fender, Roland, Sennheiser og 4Sound. Det handler om at styrke de lokale musikmiljøer og hjælpe nye bands og solister videre mod stjernerne ved at lade dem få erfaring foran et større publikum. Faktisk er det muligt at tilmelde sig for hele tre artister rundt omkring i Danmark, nemlig også Chorus Grant og Sleep Party People. Tilmeldingsfristen for alle tre er 25. oktober. Nikolaj Nørlund har også søgt opvarmningsbands, men de er nu fundet. Læs mere om ansøgningsprocessen på Local Heroes' hjemmeside.

Bernhoft er ikke kun et stort navn i hjemlandet Norge. Han har lige så stille bevæget sig ud i det store Europa samt USA og indtaget scenen. Det var med hittet "C'mon Talk", og mere end otte millioner visninger på YouTube, at Bernhoft for alvor brød igennem.

Han har optrådt på kendte amerikanske talkshows, heriblandt Conan og The Ellen Degeneres Show. Dog har Bernhoft ikke glemt Danmark, som var et af de første steder, hvor publikum tog imod ham med åbne arme. Derfor giver han nu fire koncerter i det danske land samtidig med, at fire danske lokale upcoming musiktalenter får muligheden for at varme op for ham.

I år udkom Bernhoft med sit seneste album "Islander", hvor GAFFAs Michael José Gonzalez fik fornøjelsen af at lægge ører til sangene og give sin vurdering. Han kvitterede med fem stjerner og kaldte det:

"Varmt, lækkert og organisk. Bernhoft fortsætter ud over stepperne – på den tilbagelænede måde".

Senest han var i Danmark var 14. maj i år på Vega. Også live begår den norske sanger sig glimrende og har fået høje karakterer for sine præstationer i GAFFAs anmeldelser, som alle er foregået i Danmark. Læs live-anmeldelserne her.

Ud over muligheden for at blive opvarmningsband for Bernhoft er der som nævnt to øvrige navne, man kan ansøge om at varme op for. Det drejer sig om Chorus Grant, der er blevet anmelderrost for sit nyeste album "Space", der udkom i år. Blandt andet gav Politiken fem stjerner – det samme gjorde GAFFA.

Det sidste navn er Sleep Party People. Gruppen har forsanger Brian Batz i spidsen, og de udkom med deres seneste album "Floating" 30. maj i år. I morgen starter de deres efterårsturné rundt i Danmark.

Hør Bernhofts nummer "Come Around With Me" fra hans seneste album "Islander" her:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA