x

Hør Foo Figthers' nye nummer

Hør Foo Figthers' nye nummer

Den amerikanske rockgruppe Foo Fighters frigiver deres kommende album "Sonic Highways" den 10. november. Drengene har nu delt en smagsprøve fra albummet, og det er sangen "Something From Nothing", som du kan høre sidst i nyheden. 

Det kommende album er indspillet i otte forskellige amerikanske byer. Blandt de medvirkende er sangeren og blues-med-mere-guitaristen Gary Clark Jr. og Eagles-medlemmet Joe Walsh. Albummet vil blive fulgt af en mini-serie, "Sonic Highways", der dokumenterer indspilningsprocsessen. Serien vil blive vist på HBO og har premiere i aften – amerikansk tid. Dave Grohl fungerer som instruktør på serien, og HBO kan være ganske rolig, efter Grohls succes med dokumentarfilmen "Sound City" fra sidste år.

Nu har bandet frigivet sangen "Something From Nothing", som er indspillet i sanger og produceren Steve Albinis lydstudie i Chicago. Albini var i øvrigt med til at arbejde på Nirvans sidste studiealbum "In Utero" fra 1993.

Den første episode af dokumentarserien "Sonic Highways" er ligeledes optaget i Chicago og indeholder interviews med Albini, bluesguitaristen Buddy Guy og Cheap Tricks Rick Nielsen.

Efter at første afsnit bliver vist i aften vil HBO skyde videre over til et Foo Fighters, som laver et show i forbindelse med albumudgivelsen. Og det foregår på baren og musikstedet Cubby Bear i Chigago, hvor David Grohl så sin første punk-optræden som teenager. Bandet indtager scenen og vil spille nogle smagsprøver fra det nye album ved midnat – amerikansk tid. Hvis du kan holde dig vågen, har fans mulighed for at streame og se showet via HBOs Facebook-side

Hør det nye nummer "Something From Nothing" her og få et bud på, hvad du kan forvente af det kommende album, der kommer den 10. november:

Du kan også se traileren til dokumentarfilmen "Sonic Highways" her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA