x

Se Nicki Minajs Anaconda læst op som dramatisk digt

Se Nicki Minajs Anaconda læst op som dramatisk digt

En måned før juleaften, med andre ord den 24. november, har den 31-årige rapper og sangerinde Nicki Minaj annonceret, at et spritnyt album med titlen "The Pink Print" udkommer. Og her vil singlen "Anaconda" være at finde på – vel at mærke i en Minaj-version. Men nu kan du høre nummeret som et alvorligt digt ved komikeren Ian Martin. Hør den nye version nedenfor.

Titlen på det næste album, som er Minajs tredje studiealbum, blev afsløret i interview på MTV, hvor hun fortalte, at det både er en hilsen til og en nyfortolkning af Jay-Z's berømte albumtitel "The Blueprint" fra 2001. Jay-Z fik i øvrigt fem stjerner af GAFFA for det album. Minajs kommende album hedder "The Pink Print", og hun laver dermed en "girly"-version af titlen.

Indtil nu har Nicki Minaj ud over "Anaconda" udgivet balladerne "Pills N Potions" og "Chi-Raq" samt nummeret "Yasss Bish!!" som forsmag på det, der skal følge op på det forrige album "Pink Friday: Roman Reloaded – The Re-Up" fra 2012. Det år udgav hun to albums henholdsvis i april og december. Det tredje album blev en genudgivelse af hendes andet album "Pink Friday: Roman Reloaded" med syv ekstranumre og en dvd. Begge album fik flotte karakterer. Det andet album fik fire stjerner, mens hendes tredje album formåede at blive en bedre udgave og fik fem stjerner.

Du kan høre Nicki Minajs "Anaconda" i denne video, inden du hører den som et digt:  

 

 

I et klip på YouTube præsenterer komiker Ian Martin "Anaconda" i en dramatisk version. Han forvandler den, mildest talt, sjofle sangtekst til et digt og udfører det med sin intense radiostemme. I videoen er twerking og store numser udeladt og erstattet med billeder af bølger og solnedgange. Der tilføjes et strejf af klaver, mens komikeren læser op. Se klippet neden for:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA