x

Endnu en Kurt Cobain-film på vej

Endnu en Kurt Cobain-film på vej

Siden Kurt Cobains selvmord i 1994 er der blevet lavet tre film om rockstjernens liv og ikke mindst død, og nu skulle der være en fjerde på vej.

Kendetegnende for i hvert fald både Nick Broomfields "Kurt & Courtney" og Gus Van Sants "Last Days" var, at Courtney Love var imod dem, og at de derfor ikke fik lov at bruge Nirvana-sange på soundtracket, og at hun generelt udtalte sig negativt om dem.

Det er ikke tilfældet for den kommende film om Cobain, der i øjeblikket er i preproduktion. Filmen skal bygges over bogen "Heavier Than Heaven", der udkom i 2001 og ifølge websiden Drowned In Sound er Love selv involveret i produktionen.

Hun har udtalt, at der er valgt en kvindelig skuespiller til at spille hende, og at de lige nu skal vælge mellem to mandlige kandidater til hovedrollen. Websiden fortæller dog, at der er kilder, der lige nu peger på skotske Ewan McGregor (billedet) som den mest realistiske kandidat.

Der er endnu ingen melding om, hvorvidt den valgte skuespiller også skal synge undervejs (som i "Ray" og "Walk The Line"). Men eftersom McGregor allerede har sunget i film som "Velvet Goldmine" og "Moulin Rouge", er det da ikke utænkeligt, at han også skal forsøge sig med "Smells Like Teen Spirit".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA