x

Hør nyt Pearl Jam-nummer

Hør nyt Pearl Jam-nummer

Pearl Jam havde flere store overraskelser i posen for de fans, der mødte op til deres fredagskoncert i Moline, Illinois. Ud over at Eddie Vedder debuterede en ny sang, som var dedikeret til byen, spillede Pearl Jam ifølge Jambase også deres album fra 1996 "No Code", fra start til slut. Du kan høre den nye sang nederst på siden.

Inden koncerten tweetede Pearl Jam følgende: #PJMoline #PJFall12014." Til tweetet tilføjede Pearl Jam en sætliste til koncerten, hvor det blev bekræftet, at den nye sang, som Vedder debuterede med hed "Moline."

Ifølge WQAD fortalte Vedder publikum, at den nye sang var skrevet specielt til Moline og byens nærområder. "Moline, it seems, this is for me. You can call me Nancy and I live in Moline," synger Vedder i nummeret, der handler om en kvinde, der forlader Detroit til fordel for Illinois-byen. Hertil tilføjede forsangeren, at han havde skrevet sangen få minutter, før bandet indtog scenen i Moline, og at sangen relaterede sig til "Vitalogy"s "Better Man".

Ud over at præsentere "Moline" spillede bandet også hele albummet "No Code", for det fremmødte publikum. Det er uvist, hvorfor Pearl Jam valgte Moline som destination for fremførelsen af "No Code", men Rolling Stone gætter på, at det var på grund af det faktum, at pladen blev indspillet for to årtier siden i nærliggende Chicago. Koncerten i Moline markerede desuden anden gang nogensinde, Pearl Jam har optrådt med et helt studiealbum. Første gang var i Torino, hvor de optrådte med deres selvbetitlede album "Pearl Jam."

Hør liveudgaven af nummeret "Moline" herunder.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA