x

Lars H.U.G offentliggør dato for nyt album

Lars H.U.G offentliggør dato for nyt album

Den danske musiker, der efter eget udsagn bærer det borgerlige navn Lars Hugh Uno Grammy, men reelt hedder Lars Haagensen, er parat med både udgivelsesdato og trackliste til udspillet, der afslutter 11 års albumspause.

Lars H.U.G's albumpause kan roligt siges at have varet mere end "10 Sekunders Stilhed", som er titlen på sangerens nye og længeventede album. Albummet udkommer den 3. november, og Lars H.U.G kalder selv albummet en forlængelse af klassikerne "Blidt Over Dig" og "Kysser Himlen Farvel."

"At man er ved at lave en trilogi, er tit noget, man finder ud af undervejs. Men da jeg mærkede behovet for at skrive nye sange på dansk, opdagede jeg, at de udsprang fra de samme kilder. Jeg tog fat i nogle af de musikalske lovmæssigheder og traditioner, jeg selv formulerede dengang. Jeg var ved at forene de to album. Fortætte dem og føre dem frem til nu," fortæller Lars H.U.G.

Singlen "10 sekunders stilhed" udkom på Lars H.U.G.'s 61-års fødselsdag den 11. september og blev efterfulgt af en video i vanlig særegen H.U.G.sk stil. Du kan se videon nederst på siden.

Det nye album er produceret af Povl Kristian og Lars H.U.G. Blandt musikerne optræder guitaristen Peter Peter fra blandt andet Bleeder og tidligere Sort Sol/Sods og I Got You On Tape-guitaristen Jacob Funch. Alle sange er skrevet af Lars H.U.G. – enkelte dog i samarbejde med Johnny Voss, som er sangerens mangeårige samarbejdspartner og medstifter af bandet Kliché.

Se musikvideoen til "10 Sekunders Stilhed", som er førstesinglen på det nye album af samme navn, nedenfor:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA