x

Dizzy Mizz Lizzy vender tilbage

Dizzy Mizz Lizzy vender tilbage

Tim Christensen har netop offentliggjort meldingen "DML2015" på sin Facebook-profil. Det antyder kraftigt, at Tim Christensens gamle band Dizzy Mizz Lizzy bliver gendannet næste år, eller i hvert fald bliver aktuelle i en eller anden sammenhæng. Tim Christensen vil dog ikke sige noget.

– Jeg har ingen yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt, siger Tim Christensen til GAFFA.

Men måske senere?

– Jeg har ingen yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt, gentager Tim Christensen.

GAFFA følger op på sagen, men vi vil gerne vædde en slidt Dizzy-T-shirt på, at det populære orkester atter giver lyd fra sig i 2015. Medmindre det selvfølgelig er en forkortelse af titlen på Christensens kommende soloalbum "De Mesterlige Leftovers" eller "Die Motherfucking Loser". Eller betyder, at Tim Christensen skal optrædte til Danish Music Live 2015 – endnu en ny dansk festival, vi endnu ikke har hørt om.

Dizzy Mizz Lizzy var aktive fra 1988-98, udgav to storsælgende album, "Dizzy Mizz Lizzy" i 1994 og "Rotator" i 1996 og blev gendannet til en stor turné i 2010, inden Tim Christensen vendte tilbage til sin solokarriere og de to andre medlemmer, trommeslager Søren Friis og bassist Martin Nielsen, gik tilbage til deres civile jobs uden for musikbranchen.

Tim Christensen er for tiden på akustisk soloturné landet rundt. Læs GAFFAs anmeldelse af koncert nummer to på turnéen, i fredags på Skraaen i Aalborg, via dette link. Find billetter til resten af turnéen via dette link.

Se Dizzy Mizz Lizzy på Roskilde Festival 2010 nedenfor – og hvis du har et bedre på, hvad DML2015 kan stå for, modtager vi det gerne i kommentarfeltet: 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA