x

Soundtracket til The Hunger Games: Mockingjay klar

Soundtracket til The Hunger Games: Mockingjay klar

Lorde har fået ansvaret for soundtracket til den næstsidste film i rækken af den populære "The Hunger Games"-filmserien. Og hun har fået fint selskab i form af kendte artister, som er med til at lave sangene til tracklisten.

Lorde var udmærket klar over, at der vil være et stort pres på hendes skuldre med den store filmsucces, da hun i juli sagde ja tak til jobbet:

"At lave soundtracket til en så hot og forventningstynget film var en udfordring, men jeg tog chancen."

Lorde er desuden overbevist om, at det nye soundtrack vil overraske lyttere og seere.

Sangerinden har lavet førstesinglen "Yellow Flicker Beat" til soundtracket på "The Hunger Games: Mockingjay – Part 1", som blev frigivet sidst i september. Den har fået mere end fire millioner visninger på YouTube. Hør den her:

Også nummeret "This Is Not a Game" featuring The Cremical Brothers' Miguel er udkommet. Men nu udkommer hele soundtracket og er blevet frigivet via iTunes.

Lordes sang "Yellow Flicker Beat" er lavet i samarbejde med Kanye West. Den belgiske sanger Stromae, kendt for radiohittet "Alors on danse" fra 2010, har lavet nummeret "Meltdown" sammen med fire store navne: Lorde, Pusha T, Q-Tip og Haim.

Til fans af både Lorde og/eller "Hunger Games" vil "The Hunger Games: Mockingjay – Part 1", som er den tredje film ud af fire ramme biograferne den 21. november. Filmserien har haft stor succes verden over.

Tracklisten indeholder også navne som Chvrches, Bat For Lashes, Charli XCX, Grace Jones, Tinashé, Tove Lo og Raury. Se tracklisten for soundtracket "The Hunger Games: Mocking Jay Part 1 nedenfor:

 1. Stromae: Meltdown (ft. Lorde, Pusha T, Q-Tip, Haim)
 2. Chvrches: Dead Air
 3. Tove Lo: Scream My Name
 4. Charli XCX: Kingdom (ft. Simon Bon)
 5. Various Artists: Track 5
 6. Raury: Lost Souls
 7. Lorde: Yellow Flicker Beat
 8. Tinashé: The Leap
 9. Bat for Lashes: Plan the Escape
 10. Grace Jones: Original Beast
 11. Lorde: Flicker (Kanye West Rework)
 12. XOV: Animal
 13. The Chemical Brothers: This Is Not a Game (ft. Miguel)
 14. Lorde: Ladder Son

Du kan oven i købet se en teaser til filmen, som rammer filmlærredet den 21. november her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA