x

Se Lydmors turnédagbog fra Asien – med stemningsfulde fotos

Se Lydmors turnédagbog fra Asien – med stemningsfulde fotos

Den danske sangerinde, sangskriver og elektronikamusiker Lydmor – der i 2012 udgav det anmelderroste debutalbum "A Pile of Empty Tapes" og snart er klar med sin toer – er taget på turné til Asien. Her kommer hendes dagbog fra turen:

Se stemningsfulde billeder fra turen i GAFFAs gallerisektion

tourdagbog #2

Vi klipper os selv i stykker hver aften og limer os sammen igen hver morgen.

#tourlife.

Dagene flyder sammen i drømmende pøle af farver, indtryk, lugte og mennesker. Alting virker satureret, og søvn føles ikke som en mulighed. Vi er alt for langt væk, alt for tæt på alting, alt for ud over det hele til at sove.

Det er sket. Asien er krøbet ind under huden på os.

Jeg vandrer rundt i gaderne i Hanoi. Vi kryber ind imellem husene, falder over bagsiden af byen. En flod fyldt med skrald. Der stinker af lort. Folk bor her. Falder i staver i vandets overflade. Vågner op i poolen i Hongkong. Et enkelt stille øjeblik. Snart river larmen mig tilbage igen.

Tager selfies med pigerne i Kuala Lumpur. Krammer katte i gaderne. Natlige udflugter. Møder danske bands. Én bliver forelsket, hans øjne lyser som stjerner i natten, når han taler om hende. Men han må efterlade hende i Hanoi, the show must go on.

Tager direkte fra skybar med udsigt over højhusene til at købe øl fra et beskidt køleskab på gaden. Bliver væk. Taler om kærlighed. Så mange mennesker som vi aldrig skal møde igen danser ind og ud af vores synsfelt. Skeptiske blikke i pas-kontrollen. Kærlige blikke fra publikum. Indforståede blikke fra de andre bands. De ved det også.

"We made it!" siger vi for sjov og griner i sky-baren med vores drinks og vores cigaretter. Tæt på er der folk, som desperat sælger bras på gaden for at overleve.

Jeg er en porcelænsbutik i et tog, som rumler igennem verden med 500 km/t. Alting ryster og bævrer inde i mig, mens jeg holder mine øjne åbne på vid gab. Hver aften kulminerer det i scenelysets nådesløse skær. Jeg fanger mig selv i at gøre ting på scenen, som jeg aldrig kunne finde på derhjemme. Der er så meget, som vil ud af mig, og mit behov for at blive forbundet, for at mærke de mennesker, som står derude er højere end nogensinde. Det eskalerer hele tiden. Gad vide hvor det ender.

Jeg er træt. Jeg er lykkelig. Jeg er forvirret. Jeg har det, som om jeg drømmer.

Vi klipper i os

Gemt bag forvirret rumlen

Men det skal nok gå

Se stemningsfulde billeder fra turen i GAFFAs gallerisektion


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA