x

Rage Against The Machine gendannes

Rage Against The Machine gendannes

Et af de mest intense livebands nogensinde er på vej ud af pension for at spille på den amerikanske Coachella-festival, der afvikles 27.-29. april i Indio, Californien.

Det er naturligvis Rage Against The Machine, vi taler om, der ved flere lejligheder har pisket en fantastisk stemning op til koncerter i Danmark.

Rage har været opløst, siden vokalist Zach de la Rocha forlod bandet i 2000 umiddelbart inden udgivelsen af gruppens sidste album "Renegades".

Efterfølgende har der været meget stille omkring Rocha, mens gruppens tre andre medlemmer har været aktive i bandet Audioslave.

Men nu kan Pitchfork fortælle, at Rage Against The Machine har fundet sammen igen for at spille på Coachella-festivalen, hvor også Björk og Red Hot Chili Peppers er på programmet.

Der er endnu ingen officielle meldinger om, hvorvidt dette er første skridt imod en regulær gendannelse, om der kommer flere shows eller om koncerten 27. april er en enkeltstående begivenhed.

Men herfra vil vi da gerne opfordre Roskilde Festival til at finde den store pengepung frem i et håb om at lokke bandet tilbage til den Orange Scene, som de ganske eftertrykkeligt rockede i 1996.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA