Hør ny single fra De Eneste To

Hør ny single fra De Eneste To

Førstesinglen "Sult" har braget derudad i radioen i nu et par måneder. Det er derfor interessant, om De Eneste Tos anden single kan opnå samme succes. Den hedder "Skrig Det Til Træerne" og er med på duoens næste album "Dobbeltliv", som udkommer den 17. november. Hør den nedenfor.

Peter Sommer og Simon Kvamm har en forklaring på den nye single "Skrig Det Til Træerne". Og det har de formuleret i et rim:

"D.E.T. er medicin til dem, der er syge uden grund

Dem der føler sig kolde og helt coachet i bund

Til dem der tror på en hånd, som noget der findes

Ikke bare på Facebook, men som noget man kan mindes."

Den nyeste single er tilgængelig via iTunes. Og du kan høre de første halvanden minut af sangen længere nede i artiklen. "Dobbeltliv" skal altså løfte succesen fra debutalbummet "De Eneste To", fra 2010, som omhandlede og havde fokus på venskabet mellem to jævnaldrende musikere. Flere af sangene på debutalbummet var koncentreret omkring deres liv og opvækst i provinsen. Debutalbummet fik stor anmelderros og blev belønnet med fem stjerner af GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen.

I august måned i år udkom førstesinglen "Sult" til det kommende album. "Sult" skaber associationer til den norske forfatter Knut Hamsuns roman af samme navn. Hør sangen og se musikvideoen til "Sult" her:

 

 

 

Den anden single er fyldt med musikalsk energi, og den handler om at give en løsning til dem, der føler sig misforståede og fyldt til bristepunktet med statusopdateringer og lignende. Løsningen er, at man skal "skrige det til træerne" for at få tankerne ud af systemet.

Hele albummet "Dobbeltliv" er altså på gaden den 17. november. I forbindelse med "Knæk Cancer"-ugen, som netop er i gang, spiller De Eneste To en speciel udgave af den anden single "Skrig Det Til Træerne". Det sker til det store indsamlingsshow nu på lørdag den 25. oktober.

De Eneste To har også planlagt turné i 2015, som starter sidst i januar. Se tourplanen via linket og find billetter via kalenderen i GAFFA Live

Tracklisten for albummet "Dobbeltliv" kan ses neden for:

1. Skrig det til træerne

2. Sult

2. TV-Druk 

4. Den lange bane

5. Jyder i København

6. Vive hjem

7. For lidt for meget feat. Danni Toma

8. Trafik

9. Lissa forvirret som før

10. Fyren I ruden (epilog)

Hør 90 sekunder fra den nyeste sang "Skrig Det Til Trænerne" fra De Eneste Tos nye album "Dobbeltliv" via dette link


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA