x

Miaw: Se El-P rappe for katte – ikke hunde

Miaw: Se El-P rappe for katte – ikke hunde

El-P er den ene halvdel af duoen Run the Jewels, og han har begivet sig ud til en dyrehandel for at indspille et katte-orienteret remix, som kommer til at hedde "Meow the Jewels". Duoens anden halvdel består af hiphopper og rapperen Killer Mike, som blandt andet har samarbejdet med Outkast. Deres kommende album "RTJ2" udgives om få dage – den 28. oktober. Men remixet af samme album indeholdende katte lyde vil først være færdigt i 2015.

Duoen offentliggjorde i sidste måned, at de ville lave nogle skøre idéer på deres kommende album. En af dem blev kaldt "Meow the Jewels", hvor en remixet version fra albummet vil være med kattelyde. 

Idéen fremkom ved, at en fan oprettede en såkaldt "Kickstarter"-begivenhed på internettet, som gik ud på, at han var villig til skyde penge i projektet. Og det fandt El-P meget morsomt og tog i den grad tilbuddet til sig. Nu bliver idéen i hvert fald realiseret.

Til denne katte-audition spiller El-P sange fra albummet for at se, hvordan kattene vil reagere. Måske ikke helt overraskende virker de ikke begejstret, hvorefter El-P siger: "Det her bliver svært." Han fortsætter: "De bliver ved med at vise mig deres røvhuller".

Run the Jewels udgav deres debutalbum i 2013, hvor gruppen også blev dannet. Albummet "Run the Jewels" blev løbende afsløret i små bidder gennem singlereleases sidste år. Fem stjerner gav GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stæhr for albummet. 

Run the Jewels giver i øvrigt koncert i Pumpehuset 19. december.

Se hvordan det går med indspilningerne i videoen nedenfor. Tror du, projektet lykkes?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA