x

Brett Anderson-koncert udsolgt på to minutter

Brett Anderson-koncert udsolgt på to minutter

Mange måtte gå forgæves, da de i dag forsøgte at købe en billet til Brett Andersons koncert i Lille Vega i København 20. marts. For det første blev billetsalget udskudt en time på grund af tekniske vanskeligheder – nærmere betegnet en tidsforskydning på en server, som først blev opdaget i sidste øjeblik og dernæst skulle rettes. For det andet tog det kun to minutter, fra billetsalget var sat i gang kl. 11, til der kunne meldes udsolgt. Der var endda en begrænsning på maks to billetter per kunde, så der er tale om noget nær et rekordhurtigt salg af koncertbilletter.

– Vi kan ikke helt sige, at det er en rekord, for der har sjældent været koncerter med så store navne i Lille Vega, fortæller billetudbyderen Billetlugens direktør Jeppe Jensen. – Til sammenligning tog det sidste mandag fire minutter at sælge Store Vega ud til Arcade Fire, men der er så også plads til 1500 personer mod Lille Vegas 500. Og en Parken-koncert, der sælger ud med det samme, sælger typisk ud på omkring 20 minutter.

Den tidligere forsanger i Suede og The Tears har nu valgt en solokarriere og udgiver sit selvbetitlede debutalbum den 26. marts. Albummet forventes at have et stærkt personligt præg, og sangene bliver langt mere singer/songwriter-agtige end hans tidligere bandudgivelser. På den kommende turné har Brett Anderson derfor valgt, at han alene vil spille på små, intime spillesteder. Således afholdes koncerten den 20. marts i Lille Vega, der har en begrænset kapacitet på 500 personer, selvom det havde været legende let at fylde et langt større spillested.

– Det går rigtig godt for koncertscenerne i Danmark. De sidste 3-4 år har vi oplevet en støt stigning til vores koncerter, siger Magnus Restofte, kommunikationschef for spillestedet Vega i København og fortsætter:

– Købelysten er høj og folk er blevet langt mere interesseret i, at betale for underholdning og gode oplevelser. Noget der formentlig hænger sammen med et større økonomisk og mentalt overskud samt en større interesse for at opleve de nye og mindre bands. Folk vil gerne opleve de hypede og mindre bands inden de bliver alt for kendte.

– Som spillested er vi meget stolte af at kunne præsentere en prominent musiker som Brett Anderson, der altid har haft godt tag i det danske publikum. Vi håber, at publikum vil nyde den intime stemning og muligheden for, at komme helt tæt på Brett Anderson, slutter Magnus Restofte.

Brett Andersons hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA