x

GAFFA starter teleselskab

GAFFA starter teleselskab

GAFFA, der de seneste år har udvidet sit forretningsområde til også at omfatte en musikbutik på nettet, billetsalg, netradio og forlagsvirksomhed, lancerer nu også et teleselskab under navnet GAFFA Mobil. GAFFA leverer i dag musikindhold til mobilportaler for både 3, TDC og Sonofon.

GAFFA Mobil vil tilbyde sine kunder et bredt udvalg af musiktjenester – med direkte adgang til GAFFAs mobilportal. Administerende direktør Robert Borges udtaler:

– Vi er glade for at kunne tilbyde vores unikke musiktjenester til vores store loyale læserskare i et nyt format. Vi ser frem til at kunne præsentere en spændende mobil platform, hvor vores læsere vil nyde godt af vores friske musiknyheder og anmeldelser, og et medie, hvor interaktiviteten vil være i højsædet. Vi vil endvidere tilbyde vores mobilkunder rabatter på for eksempel koncerter og musikdownloads.

GAFFA Mobil har været på tegnebrættet siden midten af 2006 under ledelse af GAFFAs lanceringsdirektør Mads Eriksen, tidligere marketingdirektør hos 3 og Nokia i Skandinavien. Mads Eriksen fortæller:

– Vi forventer at lancere GAFFA Mobil til foråret – som et nyt og attraktivt teleselskab med et spændende og relevant udbud af musiktjenester. GAFFA Mobil er et naturligt næste skridt for GAFFA, der som den eneste udbyder af mobile musiktjenester har et brand inden for musik.

GAFFA Mobils kunder vil kunne benytte sig af TDC’s netværk, både på 2G og 3G, og få glæde af den kvalitet og dækning, som TDC tilbyder.

GAFFA Mobil lanceres i løbet af foråret 2007.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA