x

Se Volbeats Michael Poulsen crowdsurfe ud til lille pige

Se Volbeats Michael Poulsen crowdsurfe ud til lille pige

I den amerikanske by Portland i staten Maine gav Volbeat forleden en koncert, hvor noget ganske særligt skete, hvilket du kan se på klippet nedenfor. Forsanger Michael Poulsen anerkender på klippet de fremmødte fans – specielt en. Poulsen får udleveret en T-shirt fra en backstage-medarbejder på scenen. Den har forsangeren tænkt sig at give personligt til en lille pige. Og der er kun en vej. Derfor crowdsurfer Micael Poulsen ud blandt publikum og ned til den lille pige med T-shirten i hånden.

Stuntet fra Michael Poulsen er ikke en engangsforestilling – det er sket flere gange på bandets amerikanske turné.

Volbeat blev dannet i 2001 og har opnået stor succes både i hjemlandet og uden for landets grænser. Ved GAFFA-Prisen 2013 vandt Volbeat prisen "Årets Danske Hardrock-udgivelse" for albummet "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies". I den forbindelse har GAFFA lavet et interview med de glade vindere, her repræsenteret ved guitarist Rob Caggiano. Læs hele interviewet her.

Bandet har i øvrigt tidligere modtaget guldplader for albummet "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" i blandt andet Canada og Sverige.

Tidligere på året modtog de deres første Grammy-nominering i kategorien "Bedste Metal Performance" med sangen "Room 24" og vandt en tysk Echo Award i kategorien "Bedste International Alternative Act.". Desuden er bandets repertoire nærmest blevet lig med den amerikanske radiokanal Active Rock, hvor de har haft otte top fem-singler, hvoraf fem gik nummer et. 

I øjeblikket spiller Volbeat på arenaer sammen med Five Finger Death Punch i USA. Efter denne turné venter en Englands-tour, som meldes udsolgt.

Se når Michael Poulsen crowdsurfer ud til den lille pige med T-shirten:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA