x

MØ optræder i Saturday Night Live

MØ optræder i Saturday Night Live

Det amerikanske late night-show Saturday Night Live får besøg af sangerinden MØ. Det sker i forbindelse med den kommende single "Beg For It" med den australske rapper Iggy Azalea, som MØ medvirker på.

Azalea har tidligere annonceret via Twitter, at hendes nye single "Beg For It" er udarbejdet i samarbejde med den danske komet MØ, hvortil hun tilføjede: "Mange af jer kender hende nok ikke, men hun er super cool. Jeg elsker hendes stemme og hendes øjenbryn."

Det er MØ's debut på det amerikanske tv-program, og de to kvindelige artisters optræden med den kommende single finder sted i morgen aften den 25. oktober amerikansk tid.

Iggy Azalea har allerede leveret to mega-hits i samarbejde med kvindelige kunstnere, i form af "Fancy" med Charli XCX og "Black Widow" med Rita Ora. Hiphop-prinsessen har ikke tænkt sig at ændre succesformularen, da hun på det nye nummer "Beg For It" har inviteret MØ indenfor i studiet. Du kan høre en smagsprøve på den nye single nederst på siden.

MØ har i forvejen arbejdet sammen med internationale navne som Diplo, der medvirkede på hendes single "XXX 88" fra sidste efterår – sangen figurerer også på hendes debutalbum "No Mythologies to Follow" fra dette forår – og Avicii på dennes debutalbum "True" sidste efterår. Hun har også optrådt med Angel Haze på sidste års Roskilde Festival og fået tildelt P3-Prisen af Melanie C fra det hedengangne Spice Girls, som hun er stor fan af. 

Ifølge Billboard skulle "Beg For It" have været en direkte efterfølger til "Fancy", som var Azalea og Charli XCX's mega-hit, der erobrede hitlistens førsteplads i syv uger i træk, og Charli XCX skulle også have medvirket på "Beg For It". Det blev dog MØ, der fik æren.

Du kan høre en liveversion af "Beg For It" fra en nyligt overstået London-koncert. MØ er ikke med på denne version, så vi må vente i spænding på den færdige version. Hør her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA