x

To gange Medina laver spansk musik

To gange Medina laver spansk musik

Medina har lavet de fleste af sine sange på dansk. Men nogle af dem har også været igennem den engelske oversættelsesmaskine, heriblandt hittet "Kun for mig", som blev til "You And I". I øvrigt har hun også lavet numre kun på engelsk, blandt andet "Addiction". Nu vil hun give sig i kast med at lave musik på spansk med en anden Medina.

I skrivende stund er danske Medina i studie i Miami med produceren Lenny Medina. Det fremgår af begge parters Instagram-profil.

"Godmorgen. Var i studiet i går aftes sammen med den talentfulde Mr. Lenny Medina. Jeg kan ikke vente med at spille noget af mit nye 'Spanglish' (altså en blanding af spansk og engelsk, red.) materiale for alle mine spanske og latinske fans," skriver Medina på sin officielle Instagram-profil.

Medina har chilenske rødder, da hendes far er fra det sydamerikanske land. Så helt nyt er det spanske sprog ikke for den populære sangerinde.

Den danske sangerinde bruger netop meget af sin tid i USA, da hendes nye kæreste Mikkel Gregers Jensen, som er model, bor på den anden side af Atlanten.

Hvornår de spanske sange frigives, og om de bliver en del af et nyt album, vides endnu ikke.

Se musikvideoen til Medinas engelsksprogede "Addiction":

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA