x

Videonyhed: Børn, læderjakker og eksplosioner

Videonyhed: Børn, læderjakker og eksplosioner

Nogle steder er det hipt at sige, at rockmusikken er død. Det er der til gengæld ikke nogen, der har fortalt TurboChild fra Aarhus. De fem drenge lader musikken snakke i deres nye musikvideo, "Gimme Some", som du kan se her forneden.

Hvem kan ikke lide eksplosioner, seje rollinger og slidte læderjakker? Det virker i hvert fald til at være opskriften på musikvideoen, som blandt andet følger en ung knægt, der har en forkærlighed for molotovcocktails. 

Forsanger Richard Schuster fortæller om skabelsen af musikvideoen: "Det var jo vildt sjovt at lave den første video her. Vi har været super heldige at finde de her tre stærke fyre fra D.A.T. ASS production som bare leverede, på trods af en virkelig presset tidsplan... og knægten i videoen, shit vi havde for sygt optur over, at han bare er så mega sej, knægten er 4-5 år, og nevø til en af fyrene fra video -produktionsselskabet. Hvem der bare var så sej, og så som 5-årig!"

I februar var TurboChild månedens demo på GAFFA. Her skrev Hansen i sin fem stjerners anmeldelse af EP'en: "Så er der rockfest i knallertklubben. Der bliver cruiset på årtiers guitartraditioner og uden blusel taget fra de største. Men aarhusianerne kan spille, og de elsker det tydeligvis. Full on pikrock, som det er blevet spillet i biler og på scener siden midt 80'erne. De holder den hele tiden lige på rocksiden af metal og burde være spiselige for de fleste. Det ene solide riff efter det andet bliver banket frem af et stærkt team, der holder den drivende igennem de fire sange på demoen."

TIdligere på året var TurboChild med danske Go Go Berlin rundt i det danske land som support act. De har dog også fundet tid til at indspille tre singler hos Jacob Bredahl i Dead Rat Studio, hvoraf "Gimme Some" er den første. Se den her - og få et solidt rockspark bagi:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA