x

Se MØ og Iggy Azalea i Saturday Night Live – med problemer

Se MØ og Iggy Azalea i Saturday Night Live – med problemer

Det amerikanske late night-tv-show Saturday Night Live havde sent lørdag aften amerikansk tid besøg af Iggy Azalea og MØ, hvor de to fremførte Azeleas nye single "Beg For It". Se deres optræden nedenfor, hvor Iggy Azalea rapper versene, og MØ synger omkvædene.

Den ellers så scenevante MØ – for en gangs skyld med udslået hår og altså uden sin karakteristiske hårpisk – var dog ikke helt på toppen i det prestigefyldte tv-show. På klippet er hendes sang ude af sync med back-tracket, hun virker nervøs, og hun har bagefter på Facebook beklaget, at hun var ramt af tekniske problemer, så hendes "timing var dårlig". "Det smerter mig, og jeg er så ked af det," skriver hun, men understreger, at "ingen er perfekt", og "Iggy Azalea og hendes team bakkede mig meget op og var fantastisk."

Iggy Azalea har allerede leveret to store hits i samarbejde med kvindelige kunstnere, i form af "Fancy" med Charli XCX og "Black Widow" med Rita Ora. 

MØ har i forvejen arbejdet sammen med internationale navne som Diplo, der medvirkede på hendes single "XXX 88" fra sidste efterår – sangen figurerer også på hendes debutalbum "No Mythologies to Follow" fra dette forår – og Avicii på dennes debutalbum "True" sidste efterår. Hun har også optrådt med Angel Haze på sidste års Roskilde Festival og fået tildelt P3-Prisen af Melanie C fra det hedengangne Spice Girls, som hun er stor fan af. 

Ifølge Billboard skulle "Beg For It" have været en direkte efterfølger til "Fancy", som var Azalea og Charli XCX's mega-hit, der erobrede hitlistens førsteplads i syv uger i træk, og Charli XCX skulle også have medvirket på "Beg For It". Det blev dog MØ, der fik æren.

Se Iggy Azelea og MØ i deres ikke uproblematiske optræden på Saturday Night Live. Billedkvaliteten i dette klip er dog heller ikke helt i top, hvilket vi beklager.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA